Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Amsterdam
  • Hours 38 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Amsterdam
  • Hours 38 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een commerciële manager en je hebt ondernemerschap

Resultaatgericht, je bent creatief en kan dit vertalen in concrete acties

Enthousiast, operationeel, zelfstandig en doelgericht

Woonachtig in of de directe omgeving van Amsterdam

You get:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden passend bij deze ondernemende en verantwoordelijke functie

Een uitdaging op een AAA-locatie aan één van de mooiste en meest dynamische horecapleinen van de stad

Een hele zelfstandige job, waarin we jouw kennis en inbreng en ondernemerschap waarderen

Ben jij commercieel? En heb je ondernemerschap?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Jij kent de Amsterdamse horeca, je weet wat en hoe het is om op een plek te werken waar veel toeristen komen en weet wat vaste gasten nodig hebben. Je speelt in op de behoeftes en wensen van verschillende doelgroepen en traint en coacht hierin je team.

Je hebt ervaring in het managen van een groot restaurant of club op een toeristische plek én een groot (veelal jong) team. Welke je overigens zelf aanneemt, jij doet de selectie van je nieuwe medewerkers. Je hebt ervaring in het aansturen van grote horeca-locatie en een groot team.

What are you
going to do?

Je weet waar Beers & Barrels voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je ook meedraait op de vloer. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies. Je bent commercieel en hebt ondernemerschap, je weet waar voor deze locatie de kansen liggen en kunt deze vertalen naar concrete acties. Je weet hoe je nieuwe gasten aantrekt en deze verleidt om bij jullie naar binnen te komen, of op het grote en aantrekkelijke terras te gaan zitten, om iets te eten of te drinken. Je krijgt de vrijheid om in samenwerking met de afdeling events, nieuwe events, clubavonden te ontwikkelen om deze locatie op stapavonden aantrekkelijk te maken. Jij weet waar de kansen liggen en kan deze omzetten in concrete plannen.

Als Manager van Beers & Barrels op het Rembrandtplein in Amsterdam ben je de eindverantwoordelijk en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Jij houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen of lekker op ons terras gaan zitten. Je oog voor detail en focus op processen helpt je om iedere dag tot een succes te maken. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Voor deze locatie zoeken wij een manager die woonachtig is in Amsterdam en veel kennis heeft van de Amsterdamse horeca. Zo weet jij waar voor Beers & Barrels Rembrandtplein de kansen liggen, je bent innovatief en creatief om het maximale uit deze locatie te halen.

Natuurlijk moeten er ook veel andere zaken geregeld worden. Zo ben je ook eindverantwoordelijk over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en daar heb je ervaring in. Verder houd je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPI’s. Je spart samen met je MT over de voortgang, ontwikkeling van jullie locatie en hoe het nog beter kan.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema