Internship Customer Experience & Insights

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 0 - 0 uur
  • Contract

Internship Customer Experience & Insights

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 0 - 0 uur
  • Contract
The Golden
match
You are:

Op zoek naar een HBO- of WO-afstudeerstage

Iemand die affiniteit met data en horeca heeft

You get:

De opdracht om een systematiek op te zetten om customer insights te verwerven. Hiermee willen we continue de gasttevredenheid meten en informatie vanuit onze gasten verkrijgen over de verschillende formules

De kans om na het afronden van je stage door te groeien naar een andere functie

Een dynamische werkplek in het marketing- en communicatieteam van o.a. Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels en Stan

Ga jij een nieuwe systematiek opzetten om customer insights te verwerven?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Gastvrijheid is een van de kernwaarden binnen Restaurant Company Europe. De juiste service verlenen aan de gast is het allerbelangrijkste. We doen er dan ook alles aan om de gast een top beleving te bieden met als belangrijkste doel dat de gast bij ons terugkomt! Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Onze medewerkers willen altijd net die stap extra zetten. Iedereen werkt mee aan de gasttevredenheid, van de keuken tot de bediening.

We zoeken iemand die ons gaat helpen om een systematiek op te bouwen om continue meer inzicht te krijgen in de gastbeleving van onze verschillende formules, bijvoorbeeld aan de hand van gasttevredenheidonderzoek en review methodes.

What are you
going to do?

Op dit moment monitoren we reviews en feedback via verschillende kanalen. Daarnaast willen we op structurele basis extra informatie bij onze gasten inwinnen om te weten wat er bij de gast speelt en mogelijk zaken hierin te verbeteren.

When can
I start?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je wat ons betreft z.s.m. beginnen.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema