Medewerker Finance

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Medewerker Finance

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een spontane collega die de eerste stappen al heeft gezet op het gebied van finance en enige ervaring heeft met moderne bedrijfsadministratie.

Flexibel en doortastend en je bloed gaat sneller stromen van het vinden van oplossingen in teamverband en het werken aan procesverbeteringen.

Een MBO+/HBOér met een afgeronde finance opleiding

Een al redelijk ervaren Medewerker Finance met 1 tot 3 jaar actuele werkervaring in een soortgelijke functie.

Je krijgt:

Een uitdagende functie als medewerker Finance op het hoofdkantoor van Restaurant Company Europe. Wij zijn de grootste horecagroep van Nederland dus doorgroeimogelijkheden zijn absoluut aanwezig!

Een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring met prima secundaire voorwaarden.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Je komt te werken binnen een leuk team waar veel ervaring wordt gedeeld.

En er staat elke dag een uitgebreide lunch voor jou klaar.

Zie jij jezelf als ons nieuwe boegbeeld?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In deze functie ken je de ins en outs van de financiële processen van al onze restaurants. Klopt er iets niet dan zie jij dat snel. Je wordt enthousiast van deze uitdagende functie waarin je de dagelijkse administratieve en boekhoudkundige processen verzorgt. Je voert vastgestelde werkprocessen en procedures uit op een juiste en efficiënte wijze met als doel een complete en foutloze administratie.

Wat ga jij
doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het verwerken van de kas, debiteuren of bank en crediteuren (in een geautomatiseerd systeem). Je controleert inkomende facturen, zorgt voor een juiste codering en laat deze autoriseren.

Regelmatig opschonen van tussenrekeningen en het monitoren van aansluiting tussen sub- en hoofdadministratie. Verder ga je de Financial Accountant en Financieel Manager ondersteunen bij diverse werkzaamheden zoals periodieke financiële rapportages en eindejaar werkzaamheden.

Je ondersteunt de Financial Accountants en rapporteert aan de Financieel Manager.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je wat ons betreft z.s.m. beginnen met je inwerktraject!

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema