Recruiter Horeca omgeving Rotterdam

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Recruiter Horeca omgeving Rotterdam

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Zelfstandig en hebt relevante ervaring binnen Horeca en/of Retail

Resultaatgericht en je bent een zelfstarter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Fulltime beschikbaar (32 tot 40 uur) en woont in of in de omgeving van Rotterdam

Je krijgt:

Een goed salaris! Op basis van je ervaring zullen we je een mooi aanbod doen

Een uitdagende baan bij de grootste Horeca-organisatie van Nederland

Enthousiast en lerend team waar veel ruimte is voor jouw inbreng en groei.

Zorg jij voor voldoende instroom van nieuw talent?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het vinden van de juiste kandidaten! Dit doe je door actief stage- en banenbeurzen en evenementen te organiseren, te onderzoeken waar kansen zijn om kandidaten enthousiast te maken voor RCE, jij bent onze ambassadeur! In deze functie spar je geregeld met onze Rayon Managers en Locatie Managers, zodat jij weet wat er speelt in de locaties en hier adequaat op in kan spelen.

Wat ga jij
doen?

Voor de diverse locaties in regio Midden en Zuid Nederland werf jij collega’s voor alle operationele- en managementfunctie. Vinden en gevonden worden, ‘Simple as that’. Jij zoekt de juiste kandidaten en zorgt ervoor dat zij jou en RCE ook kunnen vinden. Je bent zichtbaar. Online en offline ken jij de kanalen. Met jouw kennis weet jij de juiste mensen bij het juiste restaurant te plaatsen. Naast de CV-screening, intake en sollicitatiegesprek zorg jij ervoor dat onze toekomstige collega’s zich bij het eerste contact al helemaal thuis voelen. Jij bent ons visitekaartje en vindt het leuk om RCE te vertegenwoordigen.

Je bent voor de locaties in jouw regio verantwoordelijk voor de instroom van voldoende gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Je doet een eerste screening op de binnengekomen cv’s, voert telefonisch een eerste screening en nodigt daarna de kandidaat uit op de locatie voor een kennismaking. Je monitort de respons en zorgt voor een goede recruitment-funnel, je stuurt desgewenst bij bijvoorbeeld i.s.m. marketing om gerichte en wervende campagnes op te zetten. Bij het openen van een nieuwe locatie plan je selectie-dagen in waarbij jij leading bent in het voeren van de gesprekken en de administratie Je bezoekt scholen, beurzen en evenementen en gaat actief sourcen naar nieuw talent.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! Na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema