Assistent Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Brouwhuis Breda
  • Hours 36 - 38 uur
  • Contract Fulltime

Assistent Horecamanager

  • Location Beers & Barrels Brouwhuis Breda
  • Hours 36 - 38 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren horeca manager en coach

Gastgericht en een teamspeler

Enthousiast, operationeel en ondernemend

You get:

Een salaris tussen € 2.800,- en € 3.600,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Ben jij toe aan je volgende stap als manager?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In het managen van ons restaurant én je mensen. Je weet waar Beers & Barrels voor staat en je zorgt er met je team, iedere dag, voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

What are you
going to do?

Als Assistent Horecamanager in ons restaurant ben je samen met de Locatiemanager verantwoordelijk voor de resultaten en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Jij houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Als Assistent Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel plezier, inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met je team en vindt het leuk om nieuwe medewerkers in te werken en te coachen.

Natuurlijk moeten er ook operationele zaken geregeld worden. Je bent, samen met de Locatiemanager, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, de administratie en de budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en daar heb je ervaring in. Je bent samen met het team altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan en spart regelmatig met de Locatiemanager, samen gaan jullie voor het beste resultaat.

Voor deze vacature zoeken wij een Nederlandssprekende kandidaat die al enige tijd ervaring heeft in het aansturen van een middelgroot team.

When can
I start?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je snel aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema