Horecamanager

  • Location Loetje Leeuwarden
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Horecamanager

  • Location Loetje Leeuwarden
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren horeca manager en coach

Gastgericht en een teamspeler

Enthousiast, operationeel en ondernemend

Je krijgt:

Een bruto maandsalaris tussen € 3.200,- en € 4.200,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen werken om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Jij weet wat onze gasten en medewerkers gelukkig maakt

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het managen van je restaurant én je mensen. Je weet waar Loetje voor staat en je zorgt er met je team iedere dag voor dat gasten een geweldige tijd hebben bij ons en met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent een operationeel manager, proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

Wat ga jij
doen?

Als Horecamanager in ons restaurant ben je eindverantwoordelijke en stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Je bent graag op de vloer, je houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten je medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren. Je vindt het leuk om mensen ons mooie vak te leren en collega’s in hun kracht te zetten.

Als Restaurant/ Horecamanager weet jij precies hoe je je gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel plezier, inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met je team en draait ook nog graag operationeel mee.

Natuurlijk moeten er ook veel andere zaken geregeld worden. Zo ben je natuurlijk ook verantwoordelijk over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Taken als roosters maken, bestellingen, HACCP en sollicitatiegesprekken zijn jou bekend en daar heb je ervaring in. Verder houd je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van jouw restaurant en stuur je jouw locatie aan op basis van KPI’s. Je spart samen met je MT over de voortgang, ontwikkeling van jullie locatie en hoe het nog beter kan. Je rapporteert aan de Regiomanager.

Voor deze vacature zoeken wij een Nederlandssprekende manager die ervaring heeft in het aansturen van een groot team binnen grootschalige horeca.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Nienke Muijsert -
Nienke Muijsert